HJC Sports oznámili spolupráci s týmem TotalEnergies

Korejský výrobce špičkových helem oznámil spolupráci s francouzským UCI Pro týmem TotalEnergies. Po dvě sezony počínaje tou letošní bude jeho výhradním dodavatelem helem.

 

Navázaná spolupráce potvrzuje oddanost korejské značky světu sportovní cyklistiky, souzní s hodnotami francouzského profesionálního týmu a zároveň nabízí ideální platformu pro prezentaci bezkonkurenčních vlastností helem HJC, jejich technickou vyspělost a skvělý design. V pelotonu nejprestižnějších cyklistických závodů tak znovu uvidíme top modely helem HJC jako jsou Furion 2.0, Adwatt nebo IBEX 3.

Spolupráce s profesionálními týmy není pro HJC Sports žádnou novinkou. V minulosti již spojili své síly s Lotto Soudal, AG2R nebo Israel Premiere Tech. Kromě společných hodnot hrají profesionální sportovci důležitou roli při vývoji a testování nových helem HJC.

 

Jak se o nové spolupráci vyjádřili představitelé týmu TotalEnergies a HJC Sports?

Jean-René Bernaudeau, manažer týmu TotalEnergies
HJC Sports jsou v cyklistice pojmem. V posledních deseti letech prokázali schopnost vyvíjet se a držet tempo inovací spolu s profesionálními cyklistickými týmy. První rok naší spolupráce se ponese ve znamení inovací, na které budeme klást vysoký důraz.


HJC Sports se stává lídrem v sektoru cyklistiky a jsme hrdí na to, že jsme se stali součástí tohoto dobrodružství, součástí takto prestižní značky. Spojení s ní je logickým pokračováním našeho příběhu, který souzní s naší touhou připravit pro naše jezdce co nejlepší možné podmínky co se týče výkonu, technologie a bezpečnosti. Přeji našemu partnerství velkolepý úspěch. Za náš tým můžu slíbit, že uděláme vše pro to, abychom dosáhli co nejlepších možných výsledků v sezoně 2024.

 

Junho Hong, Jednatel HJC Europe
Partnerství s pro týmem TotalEnergies pro nás představuje vášeň, výkon a inovaci, tedy hodnoty, které spolu sdílíme. V HJC jsme oddáni posouvání hranic technologií helem a poskytování maximální možné bezpečnosti a výkonu. Nemůžeme se dočkat, až budeme podporovat excelentní jezdce TotalEnergies týmu v honbě za těmi největšími výkony na silnici. V tomto vzrušujícím dobrodružství jim budou pomáhat naše vlajkové lodě mezi helmami: Furion 2.0, Adwatt a Ibex 3.


Tyto helmy jsou vybaveny našimi špičkovými technologiemi, jako jsou systém Selfit Pro, Slid Technology nebo Coolpath systems. Díky nim nabízejí vysoký výkon i komfort, aniž by byla ohrožena bezpečnost sportovců. Každý ve společnosti HJC Sports se těší na nadcházející sezonu a TotalEnergies Pro týmu přeje co nejlepší výsledky. Jsme přesvědčeni, že naše partnerství povede k výjimečným výkonům a nezapomenutelným momentům na trati.

 

d693a67e-5d03-7b2f-03ca-4aa0487da279

Foto: https://www.hjcsports.com/medias/hjc-sports-x-totalenergies-pro-cycling-team/