Thibaut Pinot novým ambasadorem Lapierre.

Po 14 letech spolupráce, úspěchů a vynikajících výsledků v nejprestižnějších cyklistických soutěžích světa se legendární cyklista s ještě legendárnější značkou rozhodli posunout vzájemné partnerství o krok dále.

 

 

780271121

Foto: Lapierre

 

Lapierre a Thibaut Pinot léta oslňovali nejen Francouze, nýbrž všechny nadšené fanoušky cyklistiky po celém světě. Společně zvítězili ve 33 závodech v celkem 14 sezonách plných vyčerpávajících stoupání a nelítostných soubojů o přední příčky. Řada z těchto vítězství, například v Porrentruy 2012, Alpe d’Huez 2015, Tour de Lombardi 2018 nebo Tourmalet 2019 je pro svět cyklistiky dodnes nezapomenutelných. Každý průjezd cílem Thimbauta Pinota, ať už v těsném souboji nebo v jasném vedení, rezonoval s fanoušky, cyklistickým světem i celou společností Lapierre. A tento příběh nekončí. Naopak. Nabírá nový směr.

Značka Lapierre je hrdá na to, že bude i nadále spojována s autentickou, spontánní a odolnou osobností Thimbauta Pinota. Jeho houževnatost na náročných svazích a schopnost čelit těm největším výzvám jej povýšily na cyklistickou ikonu nejen v rodné Francii, ale také na celém světě. Jeho osobnost a vlastnosti propojují také uživatele a fanoušky značky Lapierre.

Je tedy logické, že se Thimbaut Pinot stal prestižním ambasadorem ikonického francouzského výrobce kol z Dijonu, se kterým sdílí stejné hodnoty. Pro Lapierre bude klíčovým ambasadorem při posilování značky a šíření jejího dobrého jména mezi cyklisty.

 

DSC_5169   DSC_6532 (1)

Foto: Lapierre

 

Dorian Tabeau, Globální ředitel Lapierre
Jsme velmi rádi, že budeme pokračovat ve společném dobrodružství s Thimbautem. Po tolika letech společného růstu jsme naši spolupráci prostě nechtěli jen tak ukončit. Sdílíme spolu pevné hodnoty a zdálo se nám důležité podpořit jeho další projekty, stejně jako pracovat na dalším růstu naší značky.

Thibaut Pinot, nový ambasador Lapierre
Je pro mě velkou ctí, že budu reprezentovat Lapierre i v roce 2024, přestože jsem svou profesionální cyklistickou kariéru už ukončil. Těší mě, že budu nadále pokračovat v cyklistickém dobrodružství se značkou, která pro mě byla tak důležitá během celého mého profesionálního působení v cyklistice. Nemůžu se dočkat, co přijde příště, a co nového ještě tento rok přinese.

 

DSC_2045

Foto: Lapierre