Tubolito partnerem Gravel Bohemia Cup 2024

Již podruhé odstartuje Český pohár v gravelu. Seriál pěti závodů začne 4. dubna v Hlinsku. Jako hlavní partner akce se představí Tubolito, které bude zajišťovat servisní zóny nejen na prvním, ale rovnou na všech dílech českého gravel seriálu.

Foto: https://www.graveltour-hlinsko.cz

 

Gravelový seriál Gravel Bohemia Cup 2024 nabídne, co mají gravelisté nejraději: rozmanité tratě křižující neudržované silnice, polní i lesní cesty a minimum asfaltu. Přihlásit se můžete i vy. Troufnete si poměřit síly s jezdci z celé ČR?

Závodit se bude celkem pětkrát v rozličných kategoriích odlišených věkem i zkušenostmi. Na své si tak přijdou jak zkušení jezdci, tak hobíci, kteří si chtějí „jen“ užít den se stejně nalazenými přáteli. Registrovat se můžete na oficiálních stránkách závodu.

gbc24

 

Gravel Bohemia Cup 2024

První díl závodu, Tubolito Gravel Trophy, se pojede v Hlinsku na trati dlouhé 60 km. Druhý díl Gravel Sudomír se odehraje 18. května v Sudoměřicích na několika 11 km tratích. Potřetí se gravelisté setkají na Ridley Gravel Tour 3. srpna opět v Hlinsku. Tento závod bude zároveň třetím ročníkem Mistrovství České Republiky v gravelu. Čtvrtý závod Alan Gravel Race se pojede ve Zbraslavicích 24. srpna. Finále se pak odehraje jako Lawi Tour GT 1. září ve Vinařicích u Bobrovice.

 

Tubolito sponzorem Gravel Bohemia Cup 2024

Na všech závodech seriálu Gravel Bohemia Cup 2024 najdete servisní a občerstvovací zóny, které bude zajišťovat firma Tubolito. V rámci všech závodů si budete moct pořídit duše tohoto rakouského výrobce za výhodnou cenu.

Na start prvního závodu série, který zajišťuje právě tato značka, dorazí zástupci společnosti z Rakouska, kteří se také postaví na start. Zázemí závodu bude zajištěno v městské části Rataje, kde najdete také Tubolito stánek.

 

Další sponzoři z distribuce Schindler s. r. o.

Nejen Tubolito podporuje růst této čím dál tím více oblíbené disciplíny. Na druhém závodu Gravel Sudomír v květnu a na srpnovém Mistrovství ČR v gravelu budete moct navštívit stánek s ukázkou gravel kol Look, zapletených kol Fulcrum, prohlédnout si gravelové oblečení Santini, helmy HJC nebo brýle Adidas.

Podrobné informace o Gravel Bohemia Cupu 2024 se dozvíte na oficiálních stránkách závodu.

 

_7871802_ER_2048WM