Nové helmy HJC Ibex 3.0 a Valeco 2.0

Na začátku roku 2024 představilo HJC zbrusu nové verze svých top modelů –Ibex 3.0 a Valeco 2.0. Obě helmy prošly zevrubným přepracováním a získaly nové moderní technologie i čerstvý design.

 Foto: HJC Sports Instagram (@hjcsports); video: HJC Sports Youtube (@hjcsportseurope)

 

 

HJC Ibex 3.0 – Výkonnostní helma pro profesionály
Třetí verze helmy Ibex 3.0 je vlajkovou lodí korejského výrobce helem HJC, na jejímž vývoji se podíleli profesionální cyklisté předních světových UCI týmů. Jako první helma na světě je vybavena patentovaným systémem upínání SELFIT PRO, který se dokáže automaticky přizpůsobit každé hlavě. Navíc dává jezdci možnost mikroúprav usazení helmy. Dále je model HJC Ibex 3.0 vybaven inovativní technologií SLID, který v případě nárazu minimalizuje rotační síly a zajišťuje tak vysokou úroveň bezpečnosti. Ventilační technologie COOLPATH je samozřejmostí. Díky vývoji v aerotunelu dokáže zajistit optimální proudění chladného vzduchu kolem hlavy během jízdy. Její hmotnost je 240 g a v nabídce bude v 7. barevných variantách.

 

 

 

HJC Valeco 2.0 – Brána do světa aero helem HJC
Od základu přepracovaný model aero helmy HJC Valeco 2.0 spojuje inovaci, funkčnost a moderní design. Vybavený je systémem odvětrávání COOLPATH a nově také upínacím systémem SELFIT, který se dokáže automaticky přizpůsobit hlavě bez nutnosti kroucení kolečkem. Helma Valeco 2.0 je vstupním modelem do vyšší třídy helem HJC, které se chlubí pokročilými funkčními a bezpečnostními prvky. Optimální volba pro všechny, kdo si chtějí užít radost z jízdy bez kompromisů v bezpečnosti, výkonu, komfortu a designu.